1.SATIN ALMA
Yemeklerinizde kullandığımız malzemeleri alanında uzman markalardan tedarik ederek insan sağlığına
verilen önemi daima ön planda tutmak.
2.HİJYEN
Hizmetlerimizin en temel üretim aşamasından başlayarak müşterilerimize ulaşana kadar ki tüm süreçlerde ISO Standartlarına uygun hareket ederek hijyeni en temel prensip olarak benimsemek.
3.ÜRETİM
Üretimde en yüksek standartı ve kaliteyi yakalamak adına tariflerimiz dünya mutfağında uzman ve eğitimli mutfak koordinatörümüz tarafından hazırlanmıştır. Günlük kalori ihtiyacının sağlıklı şekilde karşılanması için gıda mühendisimiz tarafından menüleştirilen yemeklerimizle tüm hizmet noktalarımızda aynı lezzeti yakalamak üretimdeki temel prensibimizdir.