Yerinde Yemek Ãœretim Hizmeti
Ä°ÅŸ yerinde kendi mutfağını kurmak ve kendi yemekhanesinde yemek hizmeti almak isteyen firmalar için yemek üretim iÅŸlemini iÅŸ yerleri bünyesinde de gerçekleÅŸtirmekteyiz.
Åžirket bünyesinde yerinde üretim talebinde bulunan müÅŸterinin ihtiyaçlarına cevap vermek için, ilk olarak mutfak koordinatörlerimiz
yemek üretimi yapılacak alanı inceleyerek olanaklarını belirler. Gerekli fizibilite çalışmalarını ve planlamayı yapar. Mutfak ekipmanlarının kurulumu, saÄŸlıklı depolama alanlarının oluÅŸturulması ve yemekhane servis hizmetleri detaylandırılır. Servis sonrası hizmetlerin sorunsuz iÅŸleyiÅŸini planlayarak onayınıza sunarız.
Yerinde üretim hizmetinde; Reçete ve menü planlaması, satın alma üretim, saÄŸlık kontrolü, personel eÄŸitimi, denetleme ve kalite kontrolü tarafımızdan saÄŸlanmaktadır.
Güvenli gıda üretiminin tüm gerekleri aynı özenle yerinde üretilen hizmet noktalarında da devam etmektedir.